STARTSIDA

ISEKI

ZETOR

VITRA

GIANT

BEG

LÄNKAR

KONTAKT

ISEKI


Traktorer ISEKI TXG 23


Redo för vinterarbetet med Iseki TXG 23. Här kan du införskaffa ett komplett set effektiv vinterutrustning till ett mycket förmånligt pris. Kvaliteten är i topp med en 23 hk Iseki TXG 23 4WD dieseltraktor med lyxhytt och vikplog. Redo att möta vinterns krav. Besök din återförsäljare och gör årets klipp!

ISEKI TG


När ett tungt jobb ska göras lätt, är Iseki TG svaret. Det här är Isekis nyaste modell – byggd på gedigna traditioner för styrka och pålitlighet. Dessutom är Iseki TG ännu bekvämare och lättare att manövrera än vad du har upplevt tidigare. Med Iseki TG har man tänkt både på arbetets effektivitet och förarens bekvämlighet. Du kan välja mellan modell 5390 och 5470 med respektive 40 eller 46 dieselhästkrafter. Båda modellerna finns med panoramaförarhytt som ger fantastisk sikt och alla modeller har plant golv. På den stora modellen är luftkonditionering standard och på den lilla finns denna bekvämlighet som extrautrustning.

Manövreringsförmågan är av högsta klass. Upplev en helt otrolig vändradie från 250 cm.

Iseki TG traktorer kan levereras med 12/12 välavstämda växlar, kopplingsfri fram/back och elektrisk växelmanövrering (Powershift). Du kan också välja helautomatisk hydrostatisk transmission med gasautomatik. Alla modeller är snabba. I 30 km/h spiller du ingen tid på vägen. Tala med din återförsäljare om vilken modell som bassar bäst för ditt arbete.

Redskapsbärare

Iseki redskapsbärare är pålitligheten själv. Det här är en dieseldriven partner som du kan lita på året runt. Det finns ett stort utbud av redskap för skötsel av gräs, snöröjning och många andra uppgifter. Alla modeller kan utrustas med en uppvärmd lyxhytt.

ISEKI SF 333


Kraftfull och snabb med 31 hk och en hastighet upp till 19 km/h. Det rätta valet när du har behov av robust maskinstyrka.

ISEKI SF 200


Lätthanterlig klippare med 20 hk och automatisk viktöverföring. Fantastisk i sluttningar.

ISEKI SF 230


Allsidig och robust med 23 hk och automatisk 4 WD. Lika lämplig sommar som vinter.

Komplett redskapsprogram

Det finns ett omfattande utbud av redskap för alla Iseki traktorer och redskapsbärare. Här visas några exempel. Kontakta din återförsäljare och få ett redskap demonstrerat som passar just dina behov.

* Roterande borste för alla årstider.
* Diagonalplog.
* Vikplog.
* Sand-/saltspridare. Valsutläggning med hydraulisk motor.
* Transportflak. Storlek 80 x 80 x 20 cm.
* Mulchingklippare med 3 dubbelknivar.
* Slagklippare för tuffa ytor.
* Gräsuppsamlare, volym 500 l med kraftig sug och högtipp.
* Lyft bak till ev. räfsa m.m.
* Saltvattenaggregat skonar miljön. 120 l tank.
* Frontlastare.

Gräsklippare

Zero-Turn

Iseki Zero-Turn gör det roligt, enkelt och effektivt att klippa gräs. Maskinen tillhör de kraftfullaste och snabbaste på marknaden – och priset är synnerligen konkurrenskraftigt. Efter 10 minuter i sätet har du lärt dig finesserna med den lekande lätta manövreringen. Med de två styrspakarna styr du klipparen, gör piruetter, reglerar farten och kör full fart framåt eller förflyttar dig baklänges.

Dubbelt så stor klippkapacitet för samma pengar
Du kan få Iseki Zero-Turn med 150 eller 183 cm klippbredd, och du kan välja mellan bakutkast eller sidoutkast. Du kan klippa i upp till 16 km/h. Här får du en specialmaskin skapad för effektiv gräsklippning. Har du möjligheterna att utnyttja den fantastiska kapaciteten får du verkligen valuta för pengarna. I jämförelse med redskapsbärare och traktorer med påmonterad klippare, kan du räkna med att en Iseki Zero-Turn ger dubbelt så stor klippkapacitet för varje krona som du investerar.

Stark och pålitlig teknik
Med Iseki Zero-Turn får du glädje av den starka Iseki-kvaliteten – känd som något av det mest driftsäkra som finns för professionellt bruk. Iseki Zero-Turn är försedd med en 32 hk 3-cylindrig, vattenkyld dieselmotor, hydrostatisk transmission och PTO-drivet klippaggregat.

Kontakta din återförsäljare och upplev gräsmattans balettmästare.

ISEKI SXG


- med integrerad gräsuppsamlare

Iseki SXG är skapad för gräs. Klipparen finns i två storlekar med 19 eller 22 hk vattenkyld dieselmotor med respektive 122 och 137 cm klippbredd. Iseki SXG har integrerad gräsuppsamlare som rymmer 555 l. Den töms med en 186 cm högtipp.

www.hcpetersen.dk
www.hcpetersen.dk
www.hcpetersen.dk
www.hcpetersen.dk
www.hcpetersen.dk
www.hcpetersen.dk