STARTSIDA

ISEKI

ZETOR

VITRA

GIANT

BEG

LÄNKAR

KONTAKT

Vitra


Vitra midjestyrda redskapsbärare finns i tre storlekar med 37, 45 eller 60 hk. Du kan alltid välja en modell som är stark nog för dina uppgifter.

Robust, driftsäker och med bekvämlighet i särklass. Du kör upp till 38 km/h på vägen, med köregenskaper som kommer att göra många bilägare avundsjuka. Fyra separata hydrauliksystem säkrar tillräcklig kapacitet för framdrift, styrning, lyft och kraftöverföring till redskapen. De enskilda systemen ”stjäl” inte kapacitet från andra när maskinen använder hela sin kraft. Vitra driver på alla fyra hjulen och klarar sig bra i halt väglag. Utrustad med borste, snöblad, snöplog, salt-/sandspridare eller saltvattenaggregat skall det mycket till för att stoppa maskinen. Värmekapaciteten garanterar en behagligt varm arbetsplats och håller rutorna fria från imma och frost under de kallare dagarna.

Besök din Vitra-återförsäljare och upplev själv vad du kan begära av en redskapsbärare.

Automatiskt körsystem
Ställ in på ”transport” och kör som i en bil med automatväxel. Ställ in på ”arbete” och automatiken håller den valda hastigheten samtidigt som du håller den rätta hastigheten för PTO:n.

Klimatanläggning
Bekvämt klimat året runt bakom de stora glasrutorna – utan damm och smuts. Klimatanläggningen ökar inte hyttens höjd.

Joystick, automatiskt körsystem och klimatanläggning är extrautrustning.